Главная | Топ серверов | Скины | Регистрация | Вход | English Version Приветствую Вас Гость | Показать правый блок
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
www.MyMuWeb.Ru - Форум » MyMuWeb » Помощь » [help] how to do this
[help] how to do this
diablo21Дата: Суббота, 01.01.2011, 16:32 | Сообщение # 1
Лейтенант
Группа: Проверенные
Сообщений: 35
Репутация: 2
Статус: Оффлайн
how do add in User Menu other Modules like Vote for credits after Add Points
and how to choose where to be putted this Server 1 (PVP) on web

screen:
http://img402.imageshack.us/img402/5728/51076501.png

 
VaflanДата: Суббота, 01.01.2011, 16:38 | Сообщение # 2
Генералиссимус
Группа: Администратор
Сообщений: 458
Репутация: 220
Статус: Оффлайн
Character menu in: modules/user/char.php
Server 1: in admin panel where list of servers




 
diablo21Дата: Воскресенье, 02.01.2011, 00:25 | Сообщение # 3
Лейтенант
Группа: Проверенные
Сообщений: 35
Репутация: 2
Статус: Оффлайн
i got it is from char.php
but how should be the code
give me some example

Добавлено (02.01.2011, 00:25)
---------------------------------------------
i need to change the position of this Server 1 (PVP) not to change the information
can you tell me from where

 
VaflanДата: Воскресенье, 02.01.2011, 05:04 | Сообщение # 4
Генералиссимус
Группа: Администратор
Сообщений: 458
Репутация: 220
Статус: Оффлайн
Quote (diablo21)
i got it is from char.php
but how should be the code
give me some example

<div class="div-menu-out" onclick="expandit('menu_6')" onmouseover="tclass=this.className;this.className='div-menu-over';" onmouseout="this.className=tclass;"><?echo mmw_lang_NAME_NEW_OPTION;?></div>
<div id="menu_6" style="display:none;padding-bottom:4px;"><?echo $var_for_you_option;?></div>

Quote (diablo21)
i need to change the position of this Server 1 (PVP) not to change the information
can you tell me from where

ads.txt, there are:

<div id="main" style="position: absolute; left: 240px; top: 20px; di1splay: none;">
<?statisitcs('main');?>
</div>




 
diablo21Дата: Воскресенье, 02.01.2011, 13:12 | Сообщение # 5
Лейтенант
Группа: Проверенные
Сообщений: 35
Репутация: 2
Статус: Оффлайн
thanks
how about to add more than 1 server
like SubServers
 
VaflanДата: Воскресенье, 02.01.2011, 15:51 | Сообщение # 6
Генералиссимус
Группа: Администратор
Сообщений: 458
Репутация: 220
Статус: Оффлайн
in admin panel can add and this is all



 
www.MyMuWeb.Ru - Форум » MyMuWeb » Помощь » [help] how to do this
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

This page is designed to be viewed best with Chrome. Home Page MyMuWeb By TFU.LV. Хостинг от uCoz.